Buitenwaterduiken

snoek

Buitenwaterduiken in regio Arnhem vinden bij Gelre-Sub in de regel plaats op de woensdagavond en de zondagochtend.  De meeste duiken vinden plaats in diverse plassen in de regio. Af en toe worden ook plassen bezocht die wat verder weg liggen en wordt er frequent een bezoek aan de provincie Zeeland gebracht.

Ook in het buitenwater is duiken teamwork en duik je dus altijd samen met een buddy (mededuiker) terwijl boven water een oppervlakte coördinator alles in de gaten houdt.

Vaak komen gezinsleden kijken bij de waterkant naar de duiken of voor ontspanning. Op zomeravonden wordt er regelmatig een BBQ aangestoken om nog even na te praten over de duik en belevenissen te delen. Ook duikers met een andere (PADI) opleiding zijn meer dan welkom om lid te worden en mee te duiken!

Buiten regio Arnhem gaan we een paar maal per jaar naar de Oosterschelde & Grevelingen om daar van het Nationaal Park Oosterschelde te genieten! We verblijven dan op de camping Den Osse in tent, caravan of blokhut gedurende het gehele weekeinde.

zie ook fundives