Leer Sportduiken!

Buddy check

Introduik of duikopleiding?

Het sportduiken is op weg één van de meest populaire (vakantie-) sporten in Europa te worden. Sluit u aan bij de duizenden die het plezier en avontuur ONDERWATER hebben ontdekt. De vereniging Gelre-Sub is nauw verbonden met de duikschool Educa-Sub uit Arnhem en laat de duikopleidingen aldaar verzorgen.

Met de 1-ster N.O.B. duikcursus van de professionele duikschool in uw regio: Educa-Sub leert u op vlotte maar verantwoorde manier efficiënt en veilig sportduiken. Zo bent u na de opleiding, met het door u behaalde internationaal erkende brevetten, waar ook ter wereld welkom bij elke collega duikschool en/of bases om met hun te kunnen duiken.

Daarnaast bent u, dankzij de samenwerking van de duikschool met de onderwatersportvereniging “Gelre-Sub” verzekerd van een doorgaande lijn in uw trainingsopbouw en het vasthouden van de duikvaardigheden. Tevens heeft u hierdoor de gelegenheid om elke vrijdagavond in het zwembad met het gevarieerde trainingsprogramma en ook de andere clubactiviteiten mee te doen. Kleine groepen, daardoor veel individuele aandacht en begeleiding. Zowel boven, in als onder water staan de bevoegde instructeurs van Educa-Sub en hun assistenten u met raad en daad terzijde.

Regelmatig zijn er introduiken (of introductieduik, kennismakingsduik),  neemt u gerust contact op met ons en u bent welkom op een vrijdagavond.