Lidmaatschap

Lidmaatschap OWSV Gelre-Sub

Gelre-Sub LogoSinds 1986!

Om lid te worden van onderwatersportvereniging Gelre-Sub moet je:

  • 14 jaar of ouder zijn. Voor kinderen van leden geldt een andere leeftijdgrens.
  • Medisch zijn goedgekeurd, zie hiervoor deze link van de NOB.
  • In het bezit zijn van een NOB-duikbrevet of van een andere erkende duikorganisatie.

Het lidmaatschap voor een jaar is € 165,80 (2024). Voor junioren tot 18 jaar is de contributie € 79,90. Dit bedrag is samengesteld uit het lidmaatschap van Gelre-Sub en de contributie en verzekering van de NOB. Je bent daarmee ook geabonneerd op het mooie en interessante tijdschrift ‘Onderwatersport’ van de NOB, dat 11 keer per jaar verschijnt. Als je lid wilt worden van Gelre-Sub word je automatisch ook lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Dit wordt geregeld door de vereniging.

Belangstelling?

Voor informatie contact ons of gebruik het informatie formulier onderaan deze pagina. U kunt ook altijd eens komen kijken op vrijdagavond (september t/m april) van 21:00 tot 22:00uur in zwembad Valkenhuizen in Arnhem. Wij zijn een actieve vereniging!

Gelre-Sub en de NOB

Gelre-Sub is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Deze bond is op haar beurt weer aangesloten bij de wereldwijd opererende duikbond CMAS (Conféderation Mondial des Activés Subaquatiques). Het NOB-brevet is wereldwijd erkend.

Een ander dan een NOB-brevet?

De brevetten van de verschillende duikorganisaties komen grotendeels met elkaar overeen. Bijvoorbeeld een PADI Openwater is gelijkwaardig aan een NOB 1* brevet. Een NOB 2* brevet komt meestal grotendeels overeen met PADI Advanced. Wij kunnen je hierover verder informeren. Je kunt zonder meer aan een vervolgopleiding meedoen en lid worden van Gelre-Sub.

Aanmelden? Zie ons inschrijfformulier