Introductieduik (proefduik) in Arnhem

In oktober 2024 bent u hiervoor weer van harte welkom!

Kom vrijblijvend kijken naar onze activiteiten, of maak een afspraak voor een proefduik (ook bekend als introduik of introductieduik) in het zwembad Valkenhuizen, Beukenlaan 15 in Arnhem. Hier ervaar je hoe geweldig het is om onderwater te kunnen ademen en zweven. Dit alles kan in de veilige en (warme) omgeving van het zwembad.

De kosten van een introductieduik zijn €38,50 euro per persoon plus €1.50 boekingskosten.

Via onderstaande link kunt u uw datum selecteren, en vervolgens uw ticket(s) kopen voor de introductieduik, u wordt doorgelinkt naar Flextickets en kunt afrekenen met Ideal. na betaling nemen we contact met u op voor enkele aanvullende vragen. U kunt per datum meerdere plaatsen kopen met een maximum van 6 (indien nog beschikbaar)

Ook als cadeau geschikt! in het formulier wat we na aanmelden toesturen kunt aangeven dat het ticket voor iemand anders is bedoeld.

https://events.flextickets.nl/event3/gelre-sub-introductieduik

Introductieduiken organiseren wij op afspraak weer op de vrijdagavonden. Deze zijn vooral bedoeld voor belangstellenden die overwegen met de hobby duiken te beginnen en hiervoor een gedegen opleiding willen volgen en het leuk vinden om in verenigingsverband de Nederlandse onderwaterwereld te leren kennen. Natuurlijk kunt u met het behaalde brevet overal ter wereld duiken.

Globaal ziet het programma er als volgt uit. Om 20.00u ontmoeten we elkaar in de hal van het zwembad. Daarna houden we een korte briefing over de theorie van duiken met perslucht. We gaan omkleden en bouwen samen aan de rand van het zwembad een persluchtset op. Om 21:00 gaan we het water in om samen te oefenen. Na een uur komen we het water weer uit, bouwen de duikset weer samen af. Rond 22:30 is er tijd voor een gesprekje in de sportbar over je ervaring van de introductieduik en informeren we je over de mogelijkheden om een opleiding bij ons te gaan volgen. Ook maak je alvast kennis met leden van de vereniging Gelre-Sub.